Весняні канікули

29 березня 2016 року учні 1-2 класів відвідали Художньо-меморіальний музей І. Ю. Рєпіна, де з дітьми було проведено пізнавальне музейне заняття «Що таке музей? Правила поведінки в музеї.».

У учнів 5-9 класів канікули не пройшли даремно! 29.03.2016 року вони завітали в гості до КЦ "Імідж" на фотовиставку Ст. Ильчакова "Моя Чугуївщина", а також на виставку живопису О. Лещенко "Весняний настрій або жіночий погляд...". Діти ззахопленням ознайомилися з творчістю наших земляків.

Учні 4 класу 30 березня 2016 рокупобували в Чугуївській міській друкарні. Під час екскурсії діти побачили роботу друкарського верстата, паперорізальних, фальцювальних машин.

Працівники друкарні показали, як за допомогою цього обладнання друкуються газети, книги, брошури. Діти з цікавістю спостерігали, як зі звичайного білого паперу, який проходив шлях через верстати з фарбою, виходить різноманітна друкована продукція.

/Files/images/vesnyan_kankuli/P3290185.JPG/Files/images/vesnyan_kankuli/imageCANC01MJ.jpg/Files/images/vesnyan_kankuli/2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 111

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.