Семінар для керівників навчальних закладів

06.11.2012 на базі Чугуївської ЗОШ № 4 відбувся навчально-методичний семінар для керівників навчальних закладів міста.

Темою семінару стало формування здоров"язберігаючої компетентності в учасників навчально-виховного процесу як складова управлінської діяльності керівника навчального закладу. Учасниками заходу стали начальник відділу освіти, працівники відділу освіти та керівники дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

У ході теоретичної частини семінару керівники навчальних закладів поділилися з колегами досвідом щодо управління здоров"язберігаючою складовою діяльності ЗНЗ (Бондар Л.І.) та діяльністю ДНЗ у контексті школи сприяння здоров"ю (Климчук І.П.). Також перед учасниками семінару виступили спеціалісти та методисти відділу освіти щодо нормативно-правових та методичних новинок у сфері здоров"язберігаючих технологій в освіті.

У ході практичної частини були проведені уроки та позакласні заходи.

Урок основ здоров'я у 1-му класі (вч. Копніна Л.Ю.) з теми «Фізичні вправи» був побудований у формі подорожі островами, на яких діти пізнавали основи здорового способу життя. Як завжди, цікавими і різноманітними були фізкультхвилинки для першокласників. /Files/images/Изображение 001.jpg

На уроці фізкультури у 5 класі «Стійка баскетболіста. Ловіння та передача м’яча двома руками від грудей» вчитель Лесновська Н.М. працювала над виробленням в учнів баскетбольних навичок.

/Files/images/thumbs2_2012_2.JPG

/Files/images/Изображение 020.jpgПозакласний захід у 2-му класі, підготовлений вчителем Римар С.А., являв собою сюжетно-рольову гру «Допоможи казковому герою», у ході якої діти отримали знання про вітаміни та мікроелементи, необхідні для людського організму, та вправлялися у виборі продуктів, що містять корисні вітаміни.

Практичний психолог школи Мазницька С.С. провела заняття з елементами тренінгу з учнями 8 класу з профілактики алкоголізму. Результатом заняття стало виготовлення підлітками стіннівок-колажів.

/Files/images/Изображение 035.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 141

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.