Зі святом, рідне місто!

Рідне місто – це найкращий куточок на землі, бо ми тут народилися, тут живуть рідні, друзі, знайомі… Тут надзвичайно мальовничі краєвиди, найцікавіші казки, і все своє, таке рідне й миле. Для нас, рідний куточок – наш Чугуїв.

9 серпня, напередодні святкування 379 річниці міста Чугуєва, на подвір’ї нашої школи була проведена розважально- ігрова програма «Молодіжний мікс» для дітей мікрорайону Зачуговка. У програмі святкування були оригінальні заходи, ігри, флешмоби та багато інших веселощів. В цей день до школи завітали діти мікрорайону, їх батьки, вчителі та гості. Радість від святкування разом з малечею розділили: депутат Харківської обласної ради Мягкий Д.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вінник Т.С., депутат Чугуївської міської ради Попова І.Н., начальник відділу освіти Проценко М.В., заступник начальника відділу освіти Реброва М.В.. Гості привітали всіх присутніх зі святом та пригостили морозивом від міського голови Мінаєвої Г.М.. «Молодіжний мікс» став справжнім святом для дітей і подарував маленьким мешканцям багато цікавих вражень і гарний настрій.

/Files/images/molodjniy_mks/100_6622.JPG /Files/images/molodjniy_mks/100_6627.JPG /Files/images/molodjniy_mks/100_6632.JPG /Files/images/molodjniy_mks/100_6637.JPG /Files/images/molodjniy_mks/100_6644.JPG /Files/images/molodjniy_mks/100_6655.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 189

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.