Тиждень початкової школи

З 7 по 11 листопада в школі проходив Тиждень початкової школи. Робота була спланована так, що заходи охоплювали різні сфери діяльності учнів і були цікавими, корисними, сприяли їх інтелектуальному та творчому розвитку .

До проведення Тижня учні початкових класів готувалися заздалегідь. Тому в понеділок відбулося святкове відкриття тижня. Цікаво та змістовно пройшов математичний день під назвою « У світі цифр, ребусів, кросвордів». День української мови дав можливість дітям розширити та поглибити свої знання про народні символи та обереги українського народу під час роботи над цікавиною нформацією до бабусиних торбинок. «На гостинах у Чомучки» - під такою назвою пройшла вікорина з природознавства. Найкращими знавцями з природи стали такі учні: Поволокін Павло (1кл.), Гінда Діана (1 кл.), Новак Ксенія (2 кл.), Титок Софія (2 кл.), Умець Таісія (2 кл.), Дякова Поліна (3кл.), Дьякова Ганна (3 кл.), Кроленко Марія (3 кл.), Правицька Катерина (4 кл.).

Показати свої знання та вміння, працювати в команді довелося учням під час участі в інтерактивній грі «Парад шкільних наук», яка проходила між учнями 1-2 класів та учнями 3-4 класів. Переможцями гри стали команди «Веселка» - командири Умець Таісія (2 кл.), Шишков Микита (4 кл).

/Files/images/tijden_pochatkovo_shkoli/DSC02902.JPG

/Files/images/tijden_pochatkovo_shkoli/DSC02871.JPG

/Files/images/tijden_pochatkovo_shkoli/DSC02874.JPG

/Files/images/tijden_pochatkovo_shkoli/DSC02936.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.