Загальношкільна батьківська конференція

15 березня пройшла загальношкільна батьківська конференція, в роботі якої взяли участь педколектив школи та батьки учнів 1-9 класів. На конференції виступили:

- Директор школи Бондар Л.І. зі звітом роботи школи за І семестр, зокрема зупинилась на питаннях розвитку матеріально-технічної бази школи, охопленні учнів школи гарячим харчуванням в шкільній їдальні, позашкільною освітою, придбання шкільної форми на наступний рік, оздоровлення учнів та інше.

- Заступник директора з навчальної роботи Шульга Н.Є. зробила аналіз навчальних досягнень учнів, результативності участі учнів школи у ІІ етапі Всекураїнських учнівських олімпіад, участі учнів у Міжнародних конкурсах «Русский Медвежонок», «Колосок», «Грінвіч», «Соняшник» дитячих творчих конкурсах. Далі Наталія Євгеніївна познайомила батьків з листом МОНМСУ «Про порядок закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах в 2012/2013 навчальному році»

- Вчитель фізичної культури Лесновська Н.М. розповіла батькам про участь учнів школи в міських спортивних змаганнях та їх досягнення.

- Соціальний педагог Пендраковський С.А. ознайомив батьків з роботою, яка проводилась з сім’ями пільгового контингенту, з учнями школи з питань профорієнтації, профілактики шкідливих звичок та інше.

Кiлькiсть переглядiв: 165

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.