Веселий і пізнавальний відпочинок у таборі "Росинка"

Весело та цікаво розпочався літній відпочинок для 70 вихованців дитячого закладу відпочинку з денним перебуванням «Росинка» при Чугуївській ЗОШ І-ІІ ступенів № 4 Чугуївської міської ради Харківської області, який було відкрито під гаслом «Чугуїв туристичний». Щодня у пізнавальну подорож запрошували хлопців і дівчат козаки. Протягом 14 днів діти, дізнаючись щось нове та цікаве про визначні місця рідного міста, проймалися їх чарівним історичним та творчим духом. Поринаючи в атмосферу мистецтва, за допомогою ведучих майстер-класів вони створювали власні шедеври, демонстрували свої таланти.

А ще вихованці закладу мали змогу розширити свої знання англійської мови, адже різноманітні заходи: перегляд казок, мультфільмів англійською мовою, конкурси, вікторини, англійські пісні та скоромовки, постановки казок – надавали можливість поповнити лексичний запас та попрактикуватися в іноземній мові.

Швидко промайнула табірна зміна, але залишилися яскраві, незабутні враження та надія на майбутню зустріч.

Учні та їх батьки щиро вдячні відділу освіти, Чугуївській міській раді за організацію оздоровлення дітей у пришкільному закладі відпочинку.

Кiлькiсть переглядiв: 138

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.