Новий рік

25 грудня для учнів 6-9 класів відбувся Новорічний КВК. Кожен клас креативно підійшов до підготовки привітання та домашнього завдання. Команда «Пи» учнів 6 класу підготувала веселу сценку «Панянка та селянка», команда «Ёлки – палки» (7 класу) показала цікаві Новорічні телепрограми, а команда «Оливьешки» (8 клас) вразила всіх присутніх своїм музичним номером, в якому приймали участь усі учні класу, команда 9 класу під назвою «Мы не подарки» дуже артистично представила домашнє завдання. Було приємно спостерігати, з яким захопленням усі присутні вболівали за команди. Наприкінці свята стало відоме ім’я переможника і це команда 8 класу «Оливьешки».

26 грудня в нашій школі пройшли новорічні ранки для дошколят та учнів 1-5 класів. Завдяки участі учнів старших класів, вистава «Зимова казка» була дуже яскрава та захоплююча. Діти допомагали головним героям шукати ключи від чарівного сундука з подарунками. Усі присутні отримали незабутні враження, а малеча ще й солодкі подарунки від Діда Мороза.

/Files/images/noviy_god/5.jpg/Files/images/noviy_god/83876083_392710365.jpg/Files/images/noviy_god/7.jpg/Files/images/noviy_god/IMG_3753.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 189

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.