Військово-патріотичний тиждень до Дня захисника України

З 12.10.2015 по 16.10.2015 у школі проходив тиждень патріотичного виховання «Захиснику України присвячується...». В рамках тижня пройшли спортивні змагання «Козацькі розваги», прес-конференція “Захист Вітчизни – обов’язок громадянина”, конкурс малюнків «Дякуємо за сонячний ранок», виховні години , за участю учасників антитерористичної операції на сході України.

Серед учнів 2-3 класів відбувся виховний захід, на якому діти ознайомилися з історією козацтва, культурою і традиціями українських козаків. Дізналися про те, як сьогодні відроджується козацтво, через ігри «Джура» і «Сокіл». Наприкінці виховної години діти були дуже вражені новими фактами з історії козацтва.

На годині спілкування в учнів 4 класу був присутній учасник бойових дій в зоні АТО Русанов Андрій Павлович, який розповів дітям про свій шлях військовослужбовця. Він побажав учням любити Батьківщину, добре навчатися, сумлінно виконувати свою роботу, а також займатись спортом та вести здоровий спосіб життя.

До цієї зустрічі діти вивчили вірші, намалювали малюнки на тему «Дякуємо за сонячний ранок!» та написали слова привітання зі святом військовослужбовцям, які несуть бойову вахту на сторожі миру зараз.

16 жовтня серед учнів 7-9 класів було проведено прес-конференцію на тему “Захист Вітчизни – обов’язок громадянина”. Під час заходу учасники розглянули побут та подвиги козаків та патріотичне ставлення до захисників нашої держави. Завдяки віршам, пісням та доповідям учні ознайомилися з культурою козаків, з тяжкою долею наших захисників. Наприкінці конференції пам'ять за загиблими вшанували хвилиною мовчання.

/Files/images/den_zahisnika_ukrani_2015/DSC01474.JPG/Files/images/den_zahisnika_ukrani_2015/DSC01481.JPG/Files/images/den_zahisnika_ukrani_2015/IMG_3552.JPG/Files/images/den_zahisnika_ukrani_2015/DSC01470.JPG/Files/images/den_zahisnika_ukrani_2015/DSCN9934.JPG/Files/images/den_zahisnika_ukrani_2015/Jk8bVt0ryb4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.